EU potpore - Pismorad d.o.o.
 

EU potpore

EU potporom do modernizacije proizvodnog pogona u cilju povećanja kapaciteta i jačanja konkurentnosti

Pismorad d.o.o. uspješno je realizirao EU projekt „Modernizacija proizvodnog pogona u cilju povećanja kapaciteta i jačanja konkurentnosti“, ukupne vrijednosti 6.515.862,10 kn.

Zahvaljujući bespovratnim sredstvima Europske unije u iznosu od 2.329.111,42 kn, dodijeljenih kroz natječaj „Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta MSP“, Pismorad je nabavio 4 stroja u sklopu svog proizvodnog pogona koji će doprinijeti poboljšanju konkurentosti tvrtke u Hrvatskoj i regiji.

Osnovna djelatnost Pismorada je izrada i montaža vertikalne i horizontalne prometne signalizacije. Možemo se pohvaliti činjenicom da smo u tom području najveće i najstarije poduzeće na području Republike Hrvatske.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj ovog priopćenja isključiva je odgovornost tvrtke Pismorad d.o.o.

Uspješno završen EU projekt „Proširenje poslovanja na tržište zapadne Europe i tržišta susjednih zemalja“

Pismorad d.o.o. uspješno je realizirao EU projekt „Proširenje poslovanja na tržište zapadne Europe i tržišta susjednih zemalja“ (KK.03.2.1.07.0113), ukupne vrijednosti 354.346,31 kn. Zahvaljujući bespovratnim sredstvima Europske unije u iznosu od 277.611,44 kn, dodijeljenih kroz natječaj „Internacionalizacija poslovanja MSP-ova“, Pismorad je sudjelovao na dva međunarodna sajma u Amsterdamu 2018. i 2022. godine što će značajno pomoći poboljšanju konkurentosti tvrtke na međunarodnim tržištima.

Projekt je započeo 24.11.2017. te je, uz razdoblja obustave zbog pandemije COVID-19, trajao do 01.07.2022. godine. Osnovna djelatnost tvrtke Pismorad d.o.o. je izrada i montaža vertikalne i horizontalne prometne signalizacije te je u tom području Pismorad d.o.o. najveće i najstarije poduzeće na području Republike Hrvatske.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj ovog priopćenja isključiva je odgovornost tvrtke Pismorad d.o.o.