Pismorad d.o.o. - O Nama
 

O Nama

O poduzeću:
Poduzeće je osnovano 1945. godine udruživanjem tadašnjih obrtnika – pismoslikara. Danas je Pismorad organiziran kao moderna tvrtka sa više od 50 zaposlenika. Osnovna djelatnost društva je proizvodnja i ugradnja vertikalne i horizontalne prometne signalizacije u kojoj je Pismorad vodeća kompanija na teritoriju države.

Uz osnovnu djelatnost društvo se bavi i izradom ostalih oblika vizualne signalizacije; turistička i informativna signalizacija, reklamni program (branding), oslikavanje vozila i ostalo.

Zaposlenici:
Stalno usavršavanje zaposlenika putem stručnih seminara, tečajeva i prisustva na sajmovima omogućuje visok stupanj stručnog znanja i mogućnost odgovora najzahtjevnijim zadacima.

Vizija:
Biti vodeći proizvodač prometne i ostale vizualne signalizacije u Hrvatskoj i regiji te povećati izvoz svojih proizvoda i usluga na područje EU.

Misija:
Kvalitetom svojih proizvoda i usluga postavljamo standarde na zadovoljstvo naših kupaca i poslovnih partnera. Uz učinkovito upravljanje ljudskim potencijalima koji su naša najveća snaga ostvarujemo razvoj kompanije u pretežito radničkom vlasništvu.

Certifikati:
Osnovna politika društva koja nam daje prednost u odnosu na konkurenciju je certificirana kvaliteta proizvoda i usluga sukladna najvišim aktualnim standardima.